PORT

port.hu blog

Újra van vízszintes tévéműsor!

2016. december 09. 15:04 - szdory

Elkészült a közkedvelt vízszintes tévéműsor új ruhája, reméljük, mindenki örömét leli majd a használatában.

Az elrendezés ugyanolyan, mint a régi vízszintes nézetben, azaz a sorokban a tévécsatornákat láthatjuk, ha vannak kedvenceink, akkor először azokat, az oszlopokban pedig az időpontokat.

1_1.jpg

Az időpontok között a piros idővonal jobbra-balra mozgatásával vagy a végein lévő nyilakra kattintással, esetleg a tévéműsor menüsorában az egyes napokat kiválasztva tudunk mozogni.

Újdonság a régihez képest, hogy a csatornalista fölött található egy "Most" gomb, amivel egyszerűen vissza tudunk ugrani az aktuális időponthoz, ha nagyon eltekertünk az idővonalon.

most_2.jpg

A bal oldalon lévő legördülőben tudunk kiválasztani, hogy egyszerre hány csatornát szeretnénk látni:

csatorna_szam_3_1.jpg

Az egyes műsorokra kattintva érhető el a lenyíló műsorrészletező, amiből kiderülnek a legfontosabb részletek egy-egy műsorról, illetve innen könnyedén tovább tudunk navigálni az adott műsor adatlapjára. A műsorrészletezőt a jobb felső sarkában található X gombbal tudjuk bezárni, vagy azzal, ha ismételten a részletezett műsorra kattintunk, esetleg átkattintunk másik műsorra, vagy elmozgunk az idővonalon.

Ha a lenyíló műsorrészletezőben az egeret a műsor vetítési időpontja fölé húzzuk, akkor azt is megtudjuk, pontosan mennyit kell még várni ahhoz, hogy a műsor elkezdődjön.

Természetesen lehetőség van emlékeztető és értesítés beállítására is, egyből a tévéműsor nézetben, de a lenyíló műsor részletezőben is.

komment
süti beállítások módosítása