PORT

port.hu blog

Én lenni robot, én megmondani, mit nézz

2018. október 10. 09:13 - andacsb

Már éles a Port.hu Facebook oldalán a chatbot, ami leszámol a felesleges körökkel, és nagyságrendekkel megrövidíti a programszervezést. Pillanatok alatt megmutatja például a mozik kínálatát, az újdonságokat, vagy azt, hogy a kiválasztott filmet mikor és hol játsszák, és ezek közül melyik esik legközelebb a userhez. Szerencsére nem szükséges valamilyen külső programot telepíteni a telefonra, a folyamat tökéletesen olyan, mintha a felhasználó egy barátnak üzenne Messengeren keresztül. Kivéve, hogy a chatbot sosem láttamozza válaszolatlanul az üzeneteit, és egyetlen hivatása van: kiszolgálni a felhasználót információval 0-24-ben.

Kedvenc funkciónk a kérésre elénk táruló trailerek, szereplők, értékelések mellett a filmajánló: nem csak a lehetőségeket listázza a tanácstalanoknak, de egyből kattinthatóvá teszi a filmek adatlapját és az azonnali foglalást is.

A chatbot tudása nem áll itt meg, folyamatosan bővül majd; hamarosan a színház és moziműsor kínálata is hasonló egyszerűséggel böngészhető majd.

komment
süti beállítások módosítása