PORT

port.hu blog

Gyűjtsd össze a kedvenceidet!

2017. április 24. 16:24 - szdory

Nem kell többé egyesével kikeresned a kedvenc helyszíneidet és tv csatornáidat, ezentúl egy helyen, a Kedvenceim szerkesztése menüpontban megtalálod őket. Ehhez legelőször össze kell gyűjtened azt, ami érdekel.

A fejlécben található fejecske ikonra kattintva lépj be a saját fiókodba. 

Kétféleképpen tudod kedvenceidet összegyűjteni, az egyik lehetőség, hogy a mozik, színházak és TV csatornák adatlapjain a cím alatt lévő Kedvencnek gombra kattintasz, a szív színe ekkor pirosra változik és a választott helyszín / csatorna automatikusan bekerül a kedvencek közé.

adatlap_kedvenceles.jpg

A másik lehetőség, hogy a fejlécben található fejecske ikonra kattintva a lenyílóból kiválasztod a Kedvenceim szerkesztése menüpontot.

lenyilo_kedvencek_szerkesztese.jpg

Három kategóriában tudsz keresni. Itt már előre összegyüjtött listát találsz, ezek közül tudsz válogatni. A helyszín és a csatorna neve melletti szürke szív ikonra kattintva a saját listádba kerülnek a kedvenceid és meg is jelennek a fenti sávban.

kedvencek_rendezese.jpg

A moziknál egy extra funkció is elérhető. A programajánló találati listájában a nézet választó sávban lévő szív ikonra kattintva csak a kedvencelt mozik műsorai jelennek meg.

mozi_kedvenc_szures.jpg

Törölni úgy tudsz a kedvencek közül, hogy a már nem preferált mozi, színház vagy csatorna szívecskéjére kattintasz, az szürkére változik és kikerül a listából.

Amennyiben a névre kattintasz, rögtön az adott hely vagy csatorna oldalára juthatsz.

komment
süti beállítások módosítása