PORT

port.hu blog

Megújult port.hu, de hol vannak a kedvenc csatornáim?!

2016. november 04. 17:21 - Leni

A port.hu megújulás kapcsán a kedvenceket átmentettük az új rendszerbe, mint ahogy a korábbi regisztrációitokat is. Ahhoz, hogy ismét elérjétek őket, csak be kell lépneket egy emailcím és jelszó párossal. Az újdonság az, hogy míg korábban felhasználó névvel léptetek be, mostantól az egyébként általános emailcím használata nálunk is kötelező.

A belépést a fejlécben éritek el, a jobb felül található kis emberke ikonra kattintva. Nem kötelező a facebook belépést választani! Az indapass részben kell megadni a korábbi emailcímet és a jelszót.

porttv-notloggedin.jpg

Ha esetleg nem tudod az emailcímed, de fejedben van még a felahsználóneved, akkor kérjük írj a supportnak a hibajelentes[kukac]port.hu címre és kiderítik az emailcímet, amit használnod kell.

Ha a jelszóra nem emlékszel, akkor nem kell mást tenned, mint az Elfelejtettem a jelszavam menüpontra kattintani a panelen. Ez el fog dobni egy biztonságos indapass-os oldalra, ahol küldünk az ismert emailcímedre egy linket, amit ha megkattintasz, átírhatod a jelszavad újra. Ezt követően ha belépsz, akkor máris el kell tudni érned a régi kedvenceidet, sőt újakat is beállíthaszt.

A kedvencek kijelölése sokkal egyszerűbb mint valaha volt, mert nem kell mást tenned, csak szivecskékre bökni a fejlécben. Ha ez megtörtént, akkor újra a TV-oldalra látogatva, már a kedvelt csatornák lesznek elöl. A kedvencek sorrendjének beállítása nem változott.

port-tv-loggedin.jpg

Ahogy látjátok a szivecskék jelölik a kedvelt csatoránákat a TV-oldalon és bármikor kattinthatóak.

Reméljük, ezzel a poszttal segítettünk a kezdeti döccenők kezelésén. Jó TV-zést! Jó portozást!

 

14 komment
süti beállítások módosítása