PORT

port.hu blog

A legnagyobb hazai jegykínálat a Port.hu-n!

2017. szeptember 12. 09:39 - szdory

Magyarországon egyedülálló módon a Port.hu-n lehet a legtöbb kulturális eseményre jegyet vásárolni. Idén elkészült a legnagyobb jegyértékesítő portálok technikai integrációja, így a Port.hu-n csak a programot kell megkeresni, majd pár kattintással elérhető az online jegy.

A Port.hu az összes közelgő szórakoztató eseményt összegyűjti a tematikus kalauzokban, de van külön hétvégi programkínálata felnőtteknek és gyerekeknek is.

Mivel a Port.hu-n a fesztivál-, a koncert-, valamint a színházi programok és a kiállítások is kereshetők, és a programkeresőben szűrhetünk időpontra, városra illetve az esemény típusára, vagy akár kifejezetten gyerekprogramra is, ezért kézenfekvő volt, hogy a portálon keresztül a belépőjegyet is meg tudjuk vásárolni. Idén integráltuk a legnagyobb jegyértékesítő portálokat, hogy a Port.hu-n a programok kiválasztása után pár kattintással az online jegy is elérhető legyen.

Ha az esemény ajánlója mellett megjelenik a JEGYVÁSÁRLÁS gomb, arra a programra máris megválthatjuk jegyünket.

Miben különbözik?

A Port.hu abban egyedülálló a piacon, hogy összegyűjti és közvetíti a különböző jegyes portálok kínálatát. Elég csupán rákattintani a keresett színházi előadásra, koncertre, kiállításra, máris megismerhetjük a kapcsolódó jegykínálatot is.

A legtöbb programszervező megosztja a nézőtér jegyeit a különböző jegyes oldalak között. Így például sokszor más-más portál kínál jegyet a nézőtér jobb, vagy bal oldalára. A Port.hu ilyen esetben összegyűjti a kínálatot, és a különböző jegyes portálokra szétosztott szabad helyeket összefésülve mutatja meg. Vagyis a nézőtér valamennyi megvásárolható jegye elérhető így.

Mi is ez?

A Port.hu/jegy oldalunkon az 5 legnagyobb jegyértékesítő (Interticket, Jegymester, TEX, TIXA, Ticketportal) jegyei érhetők el. A programokat kép- és hanganyaggal kísérve tálaljuk. Igyekszünk a legnagyobb és legszerteágazóbb magyarországi programválasztékot bemutatni. A programokhoz cikket írunk, követhetők és kommentelhetők vagyunk. Érdemben foglalkozunk az általunk kínált rendezvényekkel.

 

komment
süti beállítások módosítása